31 Ekim 2017 Salı


Ay bugün Balık burcu geçişine devam edecek.Sezgilerin yüksek olduğu bu günlerde içinize doğan hislere dikkat edin arkadaşlar.Aklınıza gelen başınıza gelir.Neptün bu durumu desteklerken hayalle gerçeği ayırt etmek zor olabilir.Sezgilerimizi hayata geçirirken çok iyi düşünmemiz gerek.Bu bizim hayal gücümüzmü iç sesimizmi? çözmek çok zor olacak.

Gün boyunca Ay/Merkür arasında harika bir üçgen açı oluşacak.En önemli vurgusu beklenmedik güzel haberlerin gelmesidir.Yeni insanlarala tanışmak ve kaynaşmak için harika bir açıdır bu.Çünkü kendimizi hislerimizi duygularımızı çok iyi ifade ederiz.Zihin bu dönemde çok iyi işler.Bunu sorunlarımızı çözmek için kullanabiliriz.

Akşam geç saatlerde Ay/Chiron kavuşumu ve Merkür üçgen açısı etkili olacak.Bolca dert dinleyip insanlara yardım etmeye çalışacağız.Arkadaşların sorunlarını çözmeleri için belkide bizim tecrübelerimize ihtiyacı vardır.Dinlemek ve yardım etmek ruhumuza iyi gelecek.Bu durum bizim içinde geçerli eğer sorunlarımızı paylaşırsak bize yardım alabiliriz.Çözüm bulabiliriz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder