27 Ekim 2017 Cuma


Güne Ay Oğlak burcunda başladık ama saat 16:00 dan sonra Ay Kova burcuna geçecek.Ruhu özgürleştirme zamanı.Dost canlısı,vurdumduymaz ,eğlenceli,parti vermeye müsait bir akşam geçireceğiz.Dostlarla yenen bir yemek,hoş sohbet bu akşam bize iyi gelecek.Tadını çıkarın.

Merkür/Plüto arasında oluşan ve gün boyu devam edecek olan altmışlık açı karşı tarafı etkileme çabamızı artırırken konuşarak düşüncelerimizi etrafımızdaki insanlara aktarma çabasında olacağız. Ay'ın Kova burcunda olduğunu düşünürsek bireysellikten çok kalabalık kitlelerle fikir alışverişi çok hoşumuza gidecek.Sivri dilli olmadığımız sürece paylaşımlar oldukça güzel olacak.

Akşam saatlerinde netleşecek olan Venüs/Plüto kare açısı bencilliğimizi saygısız bir boyuta taşıma eğilimi içinde olacak.Yükselen bencillik özellikle ikili ilişkilerde istenmeyen sorunlar doğurabilir aman ha dikkat edelim lütfen.

Aynı saatlerde Ay/Mars arasında oluşacak üçgen açı özgüvenimizi iyice yükseltecek.Hislerimizle hareket etmek isteyeceğiz.Venüs/Plüto karesini düşünerek olayları kişiselleştirmeden yapmaya çalışalım.Enerji yüksekliği olacağı için kazalara açık olacağız.Sakin ,paylaşımcı ve karşı tarafı da dinleyerek hareket edersek sorun olmayacaktır.

İyi bir hafta sonu geçirelim:) 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder