9 Ekim 2017 Pazartesi


Yeni bir haftaya merhaba dedik.Genel anlamda gergin ve çekişmeli bir hafta olacak.Kötücül gezegenler bu hafta bizi biraz zorlayacak.Satürn, Mars ,Plüto kare açıları özellikle konuşmalarımıza dikkat etmemiz gerektiğini söylüyor bu hafta.

Güne Ay İkizler burcunda başladık.İletişimi oldukça yüksek bir gün geçireceğiz.Gün içinde ne kadar Neptün duygu kırıklığı yaratsada akşam saatlerinde Güneş/Merkür ikilisi duygularımızı çok güzel ifade edebilmemiz için bize destek olacak.

Güneş-Merkür/Plüto kare açısı önümüzdeki 2-3 gün boyunca özellikle otorite konumundaki kişilerle gergin saatlere sebep olacak.Güç savaşlarına dönüştürmeden sorunları halletmeye çalışmak bizim yararımıza olur.Çünkü konuşan taraf biziz ve kelimelerimiz oldukça ağır.Kelimeleri düşünerek konuşursak sorunu halledebiliriz diye düşünüyorum.

Satürn/Mars karesi yani iki kötücülün savaşı var bu hafta. Dayanma gücümüzü test eden bir durum bu.Bu durumdan kurtulmanın en iyi yanı kafamızı kaldırmadan çalışmak olacak.Bu durum fiziksel ve ruhsal olarak bizi zayıf düşüreceğinden hastalıklara davetiye çıkarıyor olacağız.Yine bu güç kaybı yaralanmaları çoğaltıyor olacak.İyi beslenmeli ve kendimize iyi bakmalıyız.Aksi takdirde hastalanmadan ve yaralanmadan bu işin içinden çıkmamız zor olacak.Önümüzdeki 3-4 gün bu duruma dikkat edelim lütfen.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder