27 Kasım 2017 Pazartesi

Haftaya oldukça olumlu bir gökyüzü ile başladık.Kavuşum halindeki Ay/Neptün ikilisi hemde Balık burcundalar ,duygularımız oldukça yoğun bu da bizim hem hayal gücümüzü artırıyor hemde yaratıcılığımızı yükseltiyor. 
Neredeyse bütün hafta etkili olacak olan Jüpiter/Neptün üçgeni bize hayallerimizi gerçekleştirmek için çok büyük bir fırsat sunuyor olacak. Bonkörlük bu hafta fazlasıyla ön plana çıkacak . Biraz zorlamayla kazanç ve çıkar sağlayabiliriz. Uzun yolculuklar yapma isteğimiz artacak, hayallerimiz ve beklentilerimizin gerçekleşmeleri için olumlu bir haftadayız. Daha önce sıkıntı veren olaylar bu hafta kendiliğinden çözümlenebilir.Bu şansı iyi kullanmanız dileğiyle.
Kavuşum halindeki Satürn/Merkür ikilisi bütün hafta yanımızda olacak.Yoğunlaşma yeteneğimizi desteklediğinden haftaya çok uygun bir pozisyondalar.Detayları kaçırmadan çalışmamıza fırsat yaratacaklar.Mantıklı yaklaşım ve düzenli çalışma başarı şansımızı yükseltecek.Girişimde bulunmak istediğimiz işlerde yardımcı kuvvet olarak yanımızda olacaklar.

Merkür/Uranüs arasındaki üçgen  açı zihin faaliyetlerimizi hızlandırırken orjinal fikirlerimizi gün yüzüne çıkaracak.Bağımsızlık isteğimizi tetikleyen bu durum reformcu girişimlerde bulunmamıza sebebiyet verebilir.Ruh halimizdeki bu hareketlilik direk hayatımıza da yansıyacak.

Akşam saatlerinde Ay/Plüto arsında oluşacak olan altmışlık açı karar verme gücümüzü yükseltecek.Bu ada atmak istediğimiz adımlarda yanımızda ek kuvvet olarak bize destek verecek.Bu olumlu etkileri hayatınız için çok faydalı işlerde kullanmanız dileğiyle.
Güzel bir hafta olsun. www.serapkirci.com 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder