26 Mayıs 2019 Pazar

27 Mayıs - 02 Haziran Haftası Burç Yorumları



KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ Burçları 27 Mayıs ta haftaya aileden ruhlarına iyi gelecek bir haberle başlayacaklar.28-29 Mayıs ta güzel iş gelişmeleri yaşanırken size şifa gibi gelecek para fırsatlarıda yakalayacaksınız.30-31 Mayıs ta seyahat,taşınma,yer değiştirme konularındaki şansınız çoğalırken çevreden sert konuşmalara maruz kalabilirsiniz.1-2 Haziran da hafta sonu olsada işle ilgili ciddi ve güzel gelişmeler yüzünüzü güldürecek.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA Burçları 27 Mayıs ta sosyal ve iletişimsel çevrenizle güzel bir gün geçireceksiniz.28-29 Mayıs ta eski dostlarla karşılaşmak size süpriz olmasın.İnsanlara şifa gibi geleceksiniz.30-31 Mayıs ta ortak işlerde şanslı günler olsada siz yinede para konuşmayın.Konuşmalar kavgaya dönüşebilir.1-2 Haziran da tam hafta sonu seyahat,kısa şehir dışı kaçamağı için harika zamanlar.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER Burçları 27 Mayıs ta özellikle para konusunda şanslı oldukları bir gün yaşayacaklar.28-29 Mayıs ta para ve iş konusunda şansları devam ederken çevrenizdeki insanlara yaptığınız yardımlarla şifa gibi geleceksiniz.30-31 Mayıs ta özellikle ikili ilişkilerde konuşmalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor, yanlış anlaşılmalar kavgaya dönüşebilir.1-2 Haziran da aile ile zaman geçirmek bütün stresinizi yok edecek.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ Burçları 27 Mayıs ta yoldan gelecek bir haber sizi çok memnun edecek.28-29 Mayıs ta ikili ilişkilerdeki yoğunluk ve iş koşuşturması yorucu günler getirecek size.30-31 Mayıs ta iş yoğunluğunuz artarken sorunları abartmamaya özen gösterin.İstemediğiniz sözcükler bir anda ağzınızdan çıkabilir.1-2 Haziran da sosyalleşmek dışarı çıkmak size iyi gelecek.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN Burçları 27 Mayıs ta işlerdeki fırsatlarla ilgilenirken sosyal çevreye yetişmekte zorlanacaksınız.28-29 Mayıs ta ruhsal deneyimler yaşayabilir etkili rüyalar görebilirsiniz.30-31 Mayıs ta ana konunuz iş olsada aşk hayatınızda ki sorunlar sözcüklerinize yansıyacak maalesef.1-2 Haziran da hafta sonunda çalışmaktan mutlu olan insanlar olacaksınız.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK Burçları 27 Mayıs haftasına gördükleri etkin rüyaların etkisinde başlayacaklar.28-29 Mayıs ta ikili ilişkilerdeki güzel gelişmeler insanlara şifa olmanız sizide mutlu edecek.30-31 Mayıs ta ailedeki sıkıntılar işyerinde sert sözler söylemenize neden olabilir.1-2 Haziran da aşkınız,eşini yada çocuğunuzla dışarıya çıkmak zaman geçirmek için harika günler sizin için.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ Burçları 27 Mayıs ta özellikle işinizle ilgili etkin rüyalar görerek haftaya başlayacaksınız.28-29 Mayıs ta şehir dışından gelen biri yada şehir dışında ki bir iş yüzünden çok koşacağınız günler olacak. 30-31 Mayıs ta iş ve ailede güzel gelişmeler yaşanırken iletişimsel çevredeki gerginlik sözcüklerinize yansıyacak.1-2 Haziran da hafta sonunu aile ile geçirmek sizi mutlu edecek.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP Burçları 27 Mayıs ta aile saadetiniz sizi mutlu ederken göreceğiniz etkin rüyalar sizi biraz sarsacak.28-29 Mayıs ta arkadaşlarınız için çok fazla koşuşturmak zorunda kalabilirsiniz.30-31 Mayıs ta işteki güzel gelişmeler kişisel gelirinizide artıracak.Ortak gelirlerde bu günlerde çok fazla konuşmanızı tavsiye etmem.1-2 Haziran da sizin için sosyalleşmek bol sohbet etmek için harika günler.

YAY VE YÜKSELEN YAY Burçları 27 Mayıs ta çevrenizdeki iyi iletişim ve kısa yollar ne kadar iyi olsada size yorucu gelecek.28-29 Mayıs ta aile işlerini çözüme ulaştırmak aileye yardım etmek önceliğiniz olacak.30-31 Mayıs ta işler ne kadar yolunda gitsede ikili ilişkilerde olayların büyütülmesi kavgaya dönüşebilir aman dikkat.1-2 Haziran hafta sonu ama işteki gerginlikler canınızı sıkacak maalesef.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK Burçları 27 Mayıs haftasına gece görülen gerçekçi bir rüyanın etkisiyle başlayacaklar.28-29 Mayıs ta para için ön planda olmak görüşmeler yapmak,kazanç için koşuşturmak zamanı sizin için.30-31 Mayıs ta ani gelişen bir iş fırsatını iyi değerlendirmeniz gerekiyor.İş için çıkacak problemleri lütfen olduğundan fazla büyütmeyin.Kavgaya dönüştürmeyin. 1-2 Haziran da aileden gelecek destek ve fikirler sizi oldukça rahatlatacak.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA Burçları 27 Mayıs ta iş yoğunluğu arasında çok etkili gerçekçi göreceğiniz bir rüya sizi mutku edecek.28-29 Mayısta işlerin kazançlarınıza yansıması ve çevreden göreceğiniz destek mutlu günler geçirmenizi sağlayacak.30-31 Mayıs ta aşk hayatınız hareketlenmeye başlarken aile ile konuşmalarınıza dikkat edin lütfen.Her an kavga çıkabilir.1-2 Haziran da hafta sonunu kendinize ayıracak ve ruhunuzu şifalayacaksınız.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK Burçları 27 Mayıs ta ailede işler yolunda giderken arkadaşlarınız için çok koşuşturmak zorunda kalabilirsiniz.28-29 Mayıs ta aşk üzerine görülen etkili bir rüya sizi hayaller alemine götürebilir.30-31 Mayıs ta sosyal çevre ve para konusunda işler yolundayken iletişimsel çevrenizdeki kişilerin sözcükleri canınızı sıkabilir.1-2 Haziran da sosyal çevrenizden iş ve para şansınız çok yüksek.İnsanlarla iş konuşun lütfen.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder