19 Haziran 2020 Cuma

21 HAZİRAN 0 DERECE YENGEÇ BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI


Güneş evrensel olarak erkeği temsil eder. Güneş tutulmaları özellikle ulusların yöneticileriyle, krallarla, başkanlarla ve bütün düzenlerin yöneticileriyle bağlantılıdırlar. Babaya, ailenin baştaki erkek temsilcisine sıkıntı getireceği söylenir. Güneş Tutulması genel olarak tüm kolektif yapıları etkiler.

Öncü burçlardaki tutulmalar(Yengeç öncü bir burçtur), politik konularla, hükümet veya yönetim değişiklikleriyle, devlet işlerindeki değişikliklerle ve insanlar arasındaki devrimlerle ilişkilidirler. 

Yengeç burcu Birinci Dekanatta ki tutulma  hava durumunda değişiklikler, aşırı yağmurlar, seller kadın sağlığını etkileyen hastalıklar, aile içi şiddeti tetikler.

Güneş tutulmalarının etkilerini yaklaşık iki yıl içinde yaşarız.Bu tutulmanın etkiside iki yıl içinde yaşayacağımız olayları tetikleyecek.Yükselen burcumuza göre tutulmanın ana konuları:



YÜKSELEN KOÇ BURCU Ev ve yakın çevreyi ilgilendiren olaylar, anne ve babanın hastalıkları, ani gelişen aile içi şartlardaki değişimler, yakın aile ziyaretleri, anne veya babanın ölümü, ev değişimleri, ev alım ve satımları, ölüm, sona erişler.

YÜKSELEN BOĞA BURCU Kardeşlerle ilişkilerde ani bozulmalar, ani iyileşmeler, trafik kazaları, kısa yolculuklar, eğitimle ilgili alınan yeni kararlar veya bir eğitim programının bitirilmesi, okuma yazma ve öğrenmeyle ilgili tüm konular, edebi eserler.

YÜKSELEN İKİZLER BURCU Maddi kazançlarda ani artış ve azalışlar çalışma ve kazanma kapasitesinin ani artışı veya ani azalışı, gayrimenkul alım ve satımları.

YÜKSELEN YENGEÇ BURCU Dış görünüm ve giyim tarzındaki değişimler, sağlık , bireyin egosunu ilgilendiren olaylar, yeni başlangıçlar,

YÜKSELEN ASLAN BURCU Gizli düşmanlıklar,  her türlü bela, dedikodular, ruhsal hastalıklar, intiharlar, karmik sebeplerle ortaya çıkan bedensel sakatlıklar, ani gelişen hapis cezaları, kaçırılmak veya gizli ilişkilere girmek, hırsızlıklar, sizden gizlenen tüm olayların açığa çıkması.

YÜKSELEN BAŞAK BURCU Arkadaş grupları, sosyal çevrenin ani olumlu veya olumsuz değişimi, kendi yaptığın işten gelen ani para,  dilek ve arzuların gerçekleşmesi.

YÜKSELEN TERAZİ BURCU İş ve kariyerdeki ani değişiklikler, kadersel değişimler, iyi yada kötü şöhret anne ve babada gelişen ani hastalıklar, yaşamda hızla başarı merdivenlerini çıkmak, politik başarı yada skandal, kötü yada iyi  şöhret.

YÜKSELEN AKREP BURCU Ani ülke değişiklikleri,  yolculuklar yoluyla kişinin ruhsal ve felsefi gelişimi, yabancılarla ilişkiler, egzotik şeyler, dinsel inançlarda ani değişimler,  yaşama yüklenilen farklı anlamlar .

YÜKSELEN YAY BURCU Ölüm, bedenin ani ölümü,  ruhsal tuhaf sıra dışı olaylar yaşamak, seksüel amaçlı gelişen ani ilişkiler, eşin ölümüyle kalan miras, majik güçlerin etkisinde kalma, metafizik deneyimler,  kazalar ameliyatlar.

YÜKSELEN OĞLAK BURCU Eş, evlilik, çok yakın arkadaşlar, açık düşmanlıklar, iş ortaklıklarına girmek, pazarlıklar, ortaklıklar ve her tür dava ve mahkemeler.

YÜKSELEN KOVA BURCU Ani gelişen hastalıklar, iş ortamında koşulların değişmesi, birlikte çalıştığımız kişilerin hastalıkları, iş yaşamımızdaki ani tüm değişiklikler.

YÜKSELEN BALIK BURCU Hamilelik, çocuk sahibi olmak, aşık olmak, spekülasyondan para kaybetmek, tatile çıkmak, eğlencelere katılmak, sporda başarı, riskli işlere katılmak.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder