30 Haziran 2020 Salı

5 TEMMUZ 2020 - 13 DERECE OĞLAK BURCUNDA AY TUTULMASI


5 TEMMUZ 2020 - 13 DERECE OĞLAK  BURCUNDA  AY TUTULMASI

Ay evrensel olarak dişiyi temsil eder. Ay tutulmaları insanların durumları ve onlarla ilgili olaylarla bağlantılıdırlar. kraliçeye, anneye, ailenin baştaki kadın temsilcisine sıkıntı getireceği söylenir. Ay Tutulması ise bireylerin doğum haritalarını daha yoğun olarak etkilemektedir .

Öncü burçlardaki tutulmalar,(oğlak öncü bir burçtur) politik konularla, hükümet veya yönetim değişiklikleriyle, devlet işlerindeki değişikliklerle ve insanlar arasındaki devrimlerle ilişkilidirler. 

13 Derece Oğlak Burcundaki bu tutulma Oğlak Burcunun İkinci Dekanatında ülkeler için  askerlerin taarruzu, soygunlar ve tutuklamalarla ilişkilendirilir.

Bu tutulma Oğlak burcunda Jüpiter,Plüto ve Satürnün etkisiyle çok sert olacak.Kökten değişim gezegeni Plüto,Büyük öğretici Satürn ve şans gezegeni Jüpiter bu tutulmayı hayatımızı etkilediği konularda çok büyük bitiş ve değişime götürecek.

11 Temmuz civarı Mars-Mars ters açısının ve Ay'ın bu açıyı tetiklemesi ülkede ciddi bir askeri veya ekonomik sorunun aynı zamanda işten elçektirmelerin yaşanacağı bi süreci gösteriyor bize.




TUTULMANIN BURÇLARI ETKİLEDİĞİ KONULAR

YÜKSELEN KOÇ BURCU İş ve kariyerdeki ani değişiklikler, kadersel değişimler, iyi yada kötü şöhret anne ve babada gelişen ani hastalıklar, yaşamda hızla başarı merdivenlerini çıkmak, politik başarı yada skandal, kötü yada iyi  şöhret.

YÜKSELEN BOĞA BURCU Ani ülke değişiklikleri,  yolculuklar yoluyla kişinin ruhsal ve felsefi gelişimi, yabancılarla ilişkiler, egzotik şeyler, dinsel inançlarda ani değişimler,  yaşama yüklenilen farklı anlamlar .

YÜKSELEN İKİZLER BURCU Ölüm, bedenin ani ölümü,  ruhsal tuhaf sıra dışı olaylar yaşamak, seksüel amaçlı gelişen ani ilişkiler, eşin ölümüyle kalan miras, majik güçlerin etkisinde kalma, metafizik deneyimler,  kazalar ameliyatlar.

YÜKSELEN YENGEÇ BURCU Eş, evlilik, çok yakın arkadaşlar, açık düşmanlıklar, iş ortaklıklarına girmek, pazarlıklar, ortaklıklar ve her tür dava ve mahkemeler.

YÜKSELEN ASLAN BURCU Ani gelişen hastalıklar, iş ortamında koşulların değişmesi, birlikte çalıştığımız kişilerin hastalıkları, iş yaşamımızdaki ani tüm değişiklikler

YÜKSELEN BAŞAK BURCU Hamilelik, çocuk sahibi olmak, aşık olmak, spekülasyondan para kaybetmek, tatile çıkmak, eğlencelere katılmak, sporda başarı, riskli işlere katılmak.

YÜKSELEN TERAZİ BURCU Ev ve yakın çevreyi ilgilendiren olaylar, anne ve babanın hastalıkları, ani gelişen aile içi şartlardaki değişimler, yakın aile ziyaretleri, anne veya babanın ölümü, ev değişimleri, ev alım ve satımları, ölüm, sona erişler.

YÜKSELEN AKREP BURCU Kardeşlerle ilişkilerde ani bozulmalar, ani iyileşmeler, trafik kazaları, kısa yolculukla,r eğitimle ilgili alınan yeni kararlar veya bir eğitim programının bitirilmesi, okuma yazma ve öğrenmeyle ilgili tüm konular, edebi eserler.

YÜKSELEN YAY BURCU Maddi kazançlarda ani artış ve azalışlar çalışma ve kazanma kapasitesinin ani artışı veya ani azalışı, gayrimenkul alım ve satımları.

YÜKSELEN OĞLAK BURCU Dış görünüm ve giyim tarzındaki değişimler, sağlık , bireyin egosunu ilgilendiren olaylar, yeni başlangıçlar,

YÜKSELEN KOVA BURCU Gizli düşmanlıklar,  her türlü bela, dedikodular, ruhsal hastalıklar, ani gelişen hapis cezaları, kaçırılmak veya gizli ilişkilere girmek, hırsızlıklar, sizden gizlenen tüm olayların açığa çıkması.

YÜKSELEN BALIK BURCU Arkadaş grupları, sosyal çevrenin ani olumlu veya olumsuz değişimi, kendi yaptığın işten gelen ani para,  dilek ve arzuların gerçekleşmesi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder