20 Haziran 2020 Cumartesi

Bioenerji Seansı Nasıl Yapılır



Birebir Seans 

Biyoenerji tedavisi tüm vücudun balans ayarının yapılması işlemidir. Biyoenerji seansları en az 3 seans yapılması gerekir. Rahatsızlıklara göre seans sayısı artabilir. Bir seans yaklaşık 35-45 dakikadır. Masaj masasına yatırılan kişiye el değmeden uzaktan seans yapılır. Biyoenerji tedavisinin kişilere hiç bir yan etkisi yoktur. Cihaz, alet ve ilaç kullanılmadan biyoenerji uygulaması yapılır.

Biyoenerjist avuç içlerinden kişinin vücuduna el değmeden; bedenin 30cm uzağından  pozitif enerjinin geçişini sağlar. Enerji bu bölgeden içeri girer, dağılır ve vücuttan dışarı negatif enerjinin atılmaları sağlanır. Böylece vücut, tabii ve sağlıklı sistemini yeniden kurar.

Seans sırasında biyoenerjist kişiye, şifanın devamlılığı için zihinsel bedeninin ihtiyacına uygun düşünce yöntemleri sunar. Tamamen olumlu olan ve sonuç alınmasında vazgeçilmez bir yöntem olan bu düşünce modellerine bireyin yüksek bir konsantre ile uyum göstermesi, şifaya kavuşması yolunda mutlaka yerine getirmesi gereken ödevidir.

Bioenerjinin dengelenmesi, bu bağları keşfetmemizi ve onlardan kurtulmamızı sağlayan bir yöntemdir. Bioenerjinin dengelenmesi; metafiziğin, psikolojinin bütünsel sağlık ve gıdanın, doğu ve batı tıbbının bir sentezidir.

Uzaktan Seans

Bioenerjistin yanına seansa gelemeyecek kişilere de, Enerji şifası seansı uzaktan  enerji transferi ile uygulanabilmektedir. Bulunduğunuz yerden kendi mekanınızda, size uygun bir saatte bioenerjinin ileri bir tekniği ile hizmet alabilirsiniz. Seans süresi 40 dakikadır. Bu özel uzmanlık tedavisini bilimsel olarak Bioenerjistin bulunduğu yere gelemeyecek olanlar kilometrelerce uzaktan zaman, seyahat, otel giderlerine ve zahmetlerine mecbur kalmadan enerji şifası alabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder