14 Eylül 2017 Perşembe



Güne Ay Yengeç burcunda başladık.Evimiz ailemiz bu günlerde daha önem kazanır.Yemek yapmak yemek hazırlamak,ailecek bir arada olmak daha fazla bizi mutlu eder.Ay/Merkür-Mars ikilisine güzel bir açı yapıyor olacak bugün.Duygusal hoş sohbetler için güzel zamanlar.Ruhsal enerjimiz bu kadar yüksekken iyi kazançlar sağlayabiliriz.

Satürn/Venüs-KAD üçgen açısı zihnimizi ve mantığımızı hayli uyanık tutuyor.Sorumluluk hissimiz yüksek ve oldukça tutumluyuz bu günlerde.Sadakat duygumuz yüksek olduğu için herkesle iyi ilişkiler içinde olacağız.Yaşlı kimselerle ilgilenmek ruhumuzu rahatlatacaktır.

Bu akşam Jüpiter/Venüs arasındaki güzel açı duygu yoğunluğu yapacak.Hem özel ilişkilerimizde hemde aşk ilişkilerimizde mutlu olacağımızı söylüyor.Hoşgörülü eğlenceli güzel bir gece olacak.Ay/Neptün üçgen açısı da bunu destekleyecek güzel ve yoğun duygular içinde olacağız.

Günün en zorlayıcı açısı Güneş/Satürn arasındaki kare açı.Özellikle otorite konumundaki kişilerle sorunlar yaşatacak bize.Olayları fazla inatlaşmadan çözmeye çalışmalıyız.Girişimler ve konuşmalar için Cumayı beklemek daha yararlı olacaktır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder