24 Ekim 2017 Salı

24 EKİM 2017 SALI;


Salı günü Ay Yay burcu geçişine devam edecek.Öğrenmeye açık günler.Seyahat planları yapmak,hukuksal işleri halletmek,ilişkileri düzeltmek için bu günü kullanabiliriz.Yay sindirim sistemini zorladığı için bu günlerde yağlı yiyeceklerden uzak durmak gerekir.Dışarıda olmak sosyalleşmek için güzel zamanlar.İyi kullanalım.

Önümüzdeki 4-5 gün Merkür/Neptün arasında üçgen bir açı olacak.Hayal gücümüz bir hayli gelişmiş ve zengin olacak. Bunu iş ve meslek hayatımızda kullanabiliriz. Fantezilerimizde de yoğunluk gözlenecek bu dönem. Daha önce kabul edemediğimiz fikirleri bu dönemde kabul edebiliriz. Gizli ve alışılmadık olayların içine bulabiliriz kendimizi. Hislerimizin ve sezgilerimizin kuvvetli olması bize bazı gelecek olayları algılamamızda yardımcı olacaktır. Ruhsal yönden gelişme isteğinde olabiliriz ve bütün insanları her zamankinden daha çok anladığımızın farkına varabiliriz.Tabi bide bolca hayal kurabiliriz :) 

Gün içinde Ay/Satürn kavuşum yapacak.Buda görev bilincimizi artırırken işlerde başarılı olmamızı sağlayacak.Ertelediğimiz işler varsa eğer bugün çözüme ulaştırabiliriz.

Öğleden sonra Ay/Uranüs arasında üçgen bir açı oluşacak.Dost ve arkadaşlarınızdan gelebilecek sürprizlere hazırlıklı olun. Çevremizdeki insanlarla birlikte değişik olaylar yaşayabiliriz. Çevrenizdeki insanlara ve ayrıca çevrenizdeki insanlar da size ayrıcalıklı davranıyorlar. Her iki Çapkınlık yapma eğilimi yoğunluk kazanacak bugün. Çekiciliğimizin ve cazibemizin üstümüzde olduğu olumlu bir gün bu gün.














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder