23 Ekim 2017 Pazartesi


Geldik yılın en şanslı haftasına.Haftaya Ay Yay burcunda başladık.Hareketli sosyal bir olacak.Özellikle Ay/Venüs arasındaki altmışlık açı özellikle kadın figürleri ile çok iyi iletişim içinde olacağımızı söylüyor.

Merkür/Neptün arasındaki üçgen açı duygularımızı çok iyi ifade edeceğimizi vurgularken en önemli olay Güneş/Jüpiter ikilisinin kavuşum yapması arkadaşlar.Bütün hafta etkisi sürecek olan bu kavuşum hepimize şans getirecek.

Psikolojik ve genel olarak sağlık açısından iyi durumdayız, servet ve iktidar isteğimiz yoğunluk kazanacak. Resmi yerler ve kamu kuruluşları ile olan ilişkilerde başarılar gözüküyor, takdir edilmek bizim için bu dönemde önemli olacaktır. Sevinçli olaylar yaşayabiliriz. Genelde yaptığımız her şeyden zevk almasını bileceğiz, eğlenceli ve hoş sohbetlerin olduğu ortamlara katılabilir, seyahat ve geziler yoğunluk kazanabilir, küçük hediyeler gelebilir veya biz birisine hediye almayı düşünüyor olabiliriz.

Bu çok hareketli ve eğlenceli bir dönemdir. Araştırma ve öğrenme için uygun zamandır; fakat Venüs gibi, hoş geçen zamanın sonucu olarak tembellik gündeme gelebilir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder