20 Ekim 2017 Cuma


Ay gün boyunca Akrep burcunda olacak.Hislerimiz sezgilerimiz gün boyunca aktif olacak.Ay/Merkür kavuşumu bu oluşumun merkezini oluşturacak.Zihinsel yönden uyanık olduğunuz bir zaman. Küçük ve halledilmesi gereken işlerimizi halledebiliriz. Evimizde veya iş yerimiz de ufak değişiklikler yapabiliriz. 

Yeni tanışmalar ve ilişkiler bizim için sürpriz olmasın. Genelde her konuda ilişkilerimiz yoğunlaşacak. Yenilikler yapma isteğiniz artacak. Hiç beklemediğimiz bir mail veya haber alabiliriz. Kısa seyahatler yapmamız ya da planlamamız süpriz olmasın.


Akşam saatlerinden sabaha uzanan süreçte bu ikili Ay/Merkür Neptün'e harika bir üçgen açı yapacak.Hislerimizin yoğunluğu davranışlarımızda ve yaklaşımlarımızda ince ve nazik olduğumuzu gösterecek. Rüyalarımız bu günde ilginç olabilir. Ruhsal yönden fikirlerimizi genişletebilecek ilham kaynakları bulabileceğiz. 

Mistik olaylar yaşamamız mümkündür. Duygularımızdaki yoğunluk bizi ilginç tecrübelere götürebilir.Hislerimizin ve sezgilerimizin kuvvetli olması bize bazı gelecek olayları algılamamızda yardımcı olacaktır. Ruhsal yönden gelişme isteğimizin artması ruhsal yönü ağır basan insanları anlamamızı sağlayacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder