11 Ekim 2017 Çarşamba


Çarşamba gününe Ay Yengeç burcunda başladık.Bu gün ve yarın hayatımızda en önemli yer evimiz ve evimizle ilgili işlerimiz olacak.Yemek yapmak yeni tarifler denemek için harika zamanlar.Tabi bi o kadar da duygusal ve naif olacağız.Anaç duygular ciddi düşüncelerimizi etkileyebilir.


Haftanın en sert açılarından birini yaşıyoruz bugün.Satürn/Mars kare açısı.En net haliyle bu gün bizi bayağı zorlayacak gibi duruyor.İki kötücül gezegen sinirleri gerecek.Bu gün biraz hız kesmek,savaşmamak,elektriği yüksek ortamlardan uzak durmak bizi hem kavgalardan hemde yaralanmalardan koruyacaktır.Enerji yüksek olduğu için kendimizi korumak zorundayız.



Akşam saatlerinde hava yumuşayacak.Ay/Neptün üçgen açısı geceye damgasını vuracak. Hislerimizin yoğunluğu davranışlarımıza ve yaklaşımlarımıza ince ve nazik bir şekilde yansıyacak. Rüyalarımız bu günde ilginç olabilir. Ruhsal yönden fikirlerimizi genişletebilecek ilham kaynağı yakalayabiliriz. Mistik olaylar yaşamamız mümkün . Duygularımızdaki yoğunluk bizi ilginç tecrübelere götürebilir.İlginç bir akşam olacak.:) 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder