12 Ekim 2017 Perşembe

Perşembe gününe güzel açılarla başladık.Ay Yengeç burcunda ve anaç duygularımız,evcimen yanımız ağır basarken Ay/Neptün üçgen açısı duygusallığımızı yükseltiyor.

Genel anlamda gergin bir gün olacak gibi duruyor.Ay/Güneş kare açısı keyfimizi düşürmeye başladı şu saatlerde ve neredeyse tüm gün keyifsiz ve huzursuz olmamızı sağlayacak.Bu açı dikkat dağınıklığı da getirir işlerde dikkatli olmakta fayda var.

Satürn/Mars sert etkileşimi devam ediyor.Bunun yarattığı stres kelimelere yansırken kazalara açık olmamız ,yaralanmalara sebebiyet verebilir.Enerjimizi dengeleyemediğimiz bu günlerde daha dikkatli hareket etmeye çalışmalıyız.

Akşam saatlerinde Ay/Merkür arasında oluşacak olan kare açısı sinirli davranmamıza sebep olacak.Pasif olmak ağzımızdan çıkacak kelimelere dikkat etmek hem yara almamızı engeller hemde karşı tarafı kırmamızı.Ay/Mars arasındaki olumlu açı iç güdülerimizi yükselttiği için herşeyi biliyorum havası kavgaları çoğaltabilir.Pasif kalmak yine söylüyorum yararımıza olacaktır.Lütfen küçük yaralanmalara dikkat.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder