3 Ekim 2017 Salı


Salı gününe Ay Balık burcunda başladık.Gün boyunca son derece duygusal,naif ve sevgi dolu olabiliriz.Sezgilerimiz yükselecek ve aslında bütün gün duygularımızla hareket edeceğiz.Burada en büyük sorun fazla hayalci olmaktır.Dikkatimizin dağınık olduğu bu günlerde ciddiyet gerektiren işlerden biraz uzak durmak hesap kitap işi yapmamak iyi olacak.Yoga ,meditasyon yapmak için harika zamanlar.

Günün en önemli olayı kavuşum halinde bulunan Venüs/Mars ikilisinin Plüto'ya üçgen açı yapması.
Venüs/Plüto üçgeni duyguları aşırı derecede yoğunlaştırır.Arzular yükselir.Çekicilik ve cazibe artar.Bu yoğunluk ilişkilerde sorun yaratabilir.Abartıdan uzak durmak gerekir.Tutkuların arttığı günler.Bir diğer nokta gizli ilişkiler çoğalabilir.Yada gün yüzüne çıkabilir. :) 

Mars/Plüto üçgeni öz güveni yükseltirken kazanma arzumuz çoğalır.Yapısal değişikliklere uygun bir zaman olduğundan hayatımıza yeni bir yön vermek daha kolay olur.Fiziksel dayanıklılığımızı artırdığı için bu ikili daha faal bir insan oluruz.Bu da bize girişkenlik getirir ve daha kolay yeni başlangıçlar yapabiliriz.

Akşam saatlerinde Ay/Neptün kavuşumu hayal gücümüzü oldukça genişletecek.Fakat aynı saatlerde bu ikili Venüs/Mars ikilisine ters açı yapacak.Gergin bir ortam yaratacak olan bu durum allahtan bir kaç saat sürecek.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder