2 Ekim 2017 Pazartesi


Günaydın,herkese harika bir hafta diliyorum.Özellikle ilişkiler açısından önemli bir haftaya girmiş bulunuyoruz.Hem Venüs/Mars kavuşumu hemde dolunayın etkileri ilişkileri direk etkileyecek.

Güne Ay Kova burcunda başladı ve gün boyunca etkisini hissedeceğiz.Özgür olma isteği,marjinal düşünceler,global düşünme günün etkili konuları olurken Ay/Uranüs fırsat açısı hiç beklenmedik ama güzel duygu değişimleri yaşatacak bize.Ani ortaya çıkan orijinal fikirler hayatımıza renk katacak bugün.

 

Ay/Jüpiter arasındaki üçgen açı hayatımızı güzelleştirirken yeme isteğimizi ve alış veriş isteğimizi çoğaltacak. Jüpiter'in Uranüs ile ters açıda olması biraz gerginlik yaratmaya devam etsede bunun üstesinden gelebiliriz diye düşünüyorum.

Ve haftanın önemli olayı Venüs/Mars kavuşumu neredeyse bütün hafta etkili olacak.Genelde bu dönem çekiciliğimiz ve cazibemiz bir hayli artar. Bunun yanı sıra hayal gücümüz de gelişmiş olacak . Çekiciliğimizi rahat bir şekilde kullanabileceğimiz bir dönemdeyiz. Küçük aşk kaçamakları ve beraberliklerin yoğun olacağı bir devredeyiz. Genel yaşamımızda da küçük başarılar elde edebiliriz. Sosyal çevremizdeki hareketliliği hissediyor ve buna ayak uydurmaya çalışıyor olacağız bu hafta.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder