17 Kasım 2017 Cuma


Akrep burcunda dolaşmaya devam eden Ay her ne kadar huzursuz bir ruh hali yaratsada bizde kavuşum halindeki Ay/Venüs ikilisi yaptığımız her şeyden zevk almamızı sağlayacak.Hoşnutluk gezegeni Venüs Ay ile birleşince her türlü keyif olayını abartmaya müsait hale getiriyor bizi.Miskinlik edip ,işlerden kaçıp keyif aldığımız şeyleri yapmak için her türlü yolu deneyeceğiz bugün.


Ay/Venüs ikilisinin Neptün'e harika bir açı yapıyor olacak bugün. Keyif yapmaya birde hayal kurmayı ekleyince bulutların üstünde bulabiliriz kendimizi.Bu gün alışveriş yapmamak lazım.Abartıyı sevdiğimiz bir gün çünkü. Alış verişide abartıp bütçemize büyük zarar verebiliriz.

Bu gün gökyüzünün en belirgin hareketlerinden biride Merkür/Mars arasındaki sekstil açı olacak.İletişim ve konuşma gezegeni Merkür'le Girişimci ruhlu Mars'sın birbirlerine göz kırpıyor olması düşüncelerimizi gerçekleştirmek için iyi girişimlerde bulunmamıza destek olacak bugün.İşlerin çabuk bitmesini ,isteklerin çabuk gerçekleşmesini isteyeceğiz bugün.Bu gün yapılan girişimler ileride kadersel yön belirlemelere neden olabilir.Bu fırsatı değerlendirmek lazım.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder