20 Kasım 2017 Pazartesi



Haftaya Ay Yay burcunda başladık.Oldukça aktif olacağımız zaman dilimindeyiz.Sosyalleşmek için,derin sohbetler için harika bir gün olacak.Çünkü Ay/Merkür bugün kavuşum halinde olacak.

Zihinsel yönden oldukça uyanık olacağımız bir gün.Günlük işlerimizi hallederken hiçte zorlanmayacağız.Yeni insanlarla tanışmak,yeni ilişkilere başlamak için harika bir zaman dilimi.Genel anlamda her konuda iletişimin yüksek olduğu bir gün olacak.Hiç beklemediğimiz haberler alabiliriz.Hiç beklemediğimiz seyahatler planlayabiliriz bugün.Yani herşeye hazırlıklı olalım.




Ay/Mars arasındaki sekstil açı özgüvenimizi yükseltirken , hislerimizle hareket etmek isteyeceğiz.Cesur başlangıçlar için güzel bir olsada hislerimize ne kadar güvenmemiz gerektiğini gözden geçirip başlangıçları öyle yapmalıyız.Hislerimizin bizi yanılmasına izin vermemeliyiz.Ay/KAD arasındaki üçgen açı günlük programımızı çevremizdeki insanlara göre ayarlayacağımızı , samimi dostlarımızla güzel vakit geçirmemizi sağlayacak bugün.




Haftanın en sert açısı bu gün netleşti.Plüto/Mars kare açısı.Tüm hafta bize sorun çıkaracak gibi görünüyor.Bu transitin enerjisi inanılmaz yüksektir. Ne pahasına olursa olsun kazanma arzusu, dürüst olmayan yollara başvurulmasına, şiddete neden olabilir. Zorbalıklarla karşılaşabiliriz. Başkalarına karşı saygısız davranabiliriz. Haklarımıza tecavüz edenlerle sabırla ve sonuna kadar mücadele etmek zorunda kalabiliriz. Etkisinin uzun süreceği kazalar ve ağır yaralanmalar yaşayabiliriz. Fiziksel çatışmalara girebilir veya saldırılara uğrayabiliriz. Manevi veya maddi zarar görebiliriz. Hırsımızı kontrol etmemiz zordur. Fazlasıyla dik kafalı ve burnumuzun dikine gidip büyük çatışmalara girebiliriz.Yani bu hafta sakin olmaya çalışmakla geçecek maalesef.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder