23 Kasım 2017 Perşembe


Güne Ay'ın sert Uranüs açısıyla başladık.Ay/Uranüs arasındaki kare açı sinirlerimizi gererken  kendimizi yıpranmış hissetmemize neden olacak. Ara vermeden çalışmak zorunda kalabiliriz bu saatlerde.Ay aynı zamanda Oğlak geçişinde olduğundan yoğun çalışmada sinirlerimizi yıpratacak gibi duruyor bugün maalesef.


Kavuşmak üzere olan Satürn/Merkür ikilisi yoğunlaşma yeteneğimizi desteklediğinden güne çok uygun bir pozisyondalar.Detayları kaçırmadan çalışmamıza fırsat yaratacaklar.Mantıklı yaklaşım ve düzenli çalışma başarı şansımızı yükseltecek.Girişimde bulunmak istediğimiz işlerde yardımcı kuvvet olarak yanımızda olacaklar.

Merkür/Uranüs arasındaki üçgen  açı zihin faaliyetlerimizi hızlandırırken orjinal fikirlerimizi gün yüzüne çıkaracak.Bağımsızlık isteğimizi tetikleyen bu durum reformcu girişimlerde bulunmamıza sebebiyet verebilir.Ruh halimizdeki bu hareketlilik direk hayatımıza da yansıyacak.

Güneş bu gün Yay burcuna geçiş yaptı.Önümüzdeki bir aylık süreçte daha aktif daha girişken bir ruh halinde olacağız.Sosyalleşmek,yolculuk yapmak,felsefik konularla ilgilenmek daha çok ilgimizi çekecek.

Bütün Yay burçlarının Doğum Günlerini Kutluyorum.Mutlu bir yaş geçirin.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder