22 Kasım 2017 Çarşamba


Çarşamba sabahına Ay/Neptün olumlu açısı ile başladık.Gece rüya gördüysek inanın bunlar hayatımızı etkileyecek olaylar.Rüyalarımızı dikkate alalım.Ay Oğlak geçişini sürdürürken bizde oldukça disiplinli bir şekilde çalışmaya,hayatımızı düzenlemeye devam ediyoruz.Eğlenceden çok işlerle ilgileneceğimiz bir gün olacak.

Kavuşuma çok yakın olan Ay/Plüto ,Kendimizi çevremizdeki insanlara veya kurumlara ya da olayların gelişiminde öncülük etmek için kabul ettirme gücünü veriyor olacak bize bu gün.. Bulunduğumuz toplum içinde veya çevrede zorunlu bir karar almamız gerekebilir. Bu kararın sonucu da olumlu yönde gelişecektir korkmayalım.Cesur kararlar zamanı.

Venüs/KAD arasında bugün gergin bir kare açı oluşacak.Uyumsuzluklar yoğunluk kazanacak. Küçük olayları abartabilir ve huzursuzluk çıkartabiliriz.Yani huysuz bir insana dönüşebiliriz bu gün. Aşk ve duygusal yaşamımızda ayrılık veya anlaşmazlıklar yaşayabiliriz.Plüto'nun Venüs'e etkisiyle hislerimiz fanatikliğe dönüşebilir.Yoğun yaşanan duygular bizi huzursuz ve asabi yapabilir.Daha sakin ve mantıkla hareket etmeye özen göstermeliyiz.

Akşam saatlerinde Ay/Mars arasında oluşacak olan gerginlik duygularımızı zedeleyebilir, tartışmalar, hatta kavgalar çıkarabilir.Kazalara sebep olmamak için dikkatli olmalıyız bugün.Duygusal yönden gergin bir akşam olacak gibi. Yakınlarımıza ve çevremizdeki kimselere düşüncesizce yaklaşımlar gösterebiliriz. Agresif ve gergin olmamız bizi kavgaya dönüşebilecek tartışmalara ve bundan doğacak kızgınlıklara itebilir.Gergin bir olduğu için yalnız kalmaya özen göstermenizi rica ediyorum.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder