15 Kasım 2017 Çarşamba


Güne Terazi burcunda bulunan Ay'ın sert açılarıyla başladık.Her ne kadar Terazinin yumuşak etkileri olsada Ay/Mars kavuşumu ve Ay/Plüto kare açısı sinirleri biraz gerdi. Sabah saatlerinde bizi duygusal yönden gergin ve tartışmalara açık bir hale getirdi.

Ay/Plüto kare açısı akşam saatlerine kadar devam edecek maalesef.Bu durum içimize attığımız olumsuzlukların dışa vurumu şeklinde olacak.Atık hazmedemediğimiz,istemediğimiz olaylar yüzünden aşırı duygusal çıkışlar yapabiliriz. Sakin olmak pekte kolay olmayacak bugün.

Mars/Merkür arasındaki sekstil açı gün boyunca etkili olacak ve işlerin çabuk hallolması için elimizden geleni yapacağız.Bu biraz acelecilik getirdiği için hata yapmaya açık bir durum.Bir kenara attığımız işlerimizi halletmek için bu enerjiyi kullanabiliriz.Günün sonunda bir çok işten ve sıkıntıdan kurtulduğumuzu görebiliriz.

Akşam saatlerinde netleşecek olan ve bütün gece devam edecek Ay/Uranüs ters açısı İşlerimizi gizli halletme eğilimine sokacak bizi.Konuşmalar,işler,girişimler gizli tutulacak.Bu durum sinirlerimizi gerecek gibi duruyor.Ara vermeden çalışmanın verdiği gerginlikle beraber yaşanan yorgunluk ,gizli işleri kafada tutmak, davranışlarımızı ve tutumlarımızı değiştirebilir insanlara farklı gözükebiliriz.
Gergin bir gece olacağı için sabaha yorgun uyanmakta hiç hoşumuza gitmeyecek maalesef.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder