14 Kasım 2017 Salı


Ay'ın Terazi burcuna geçtiği şu saatlerde ilişkilerimizi düzenlemek için harika bir zaman dilimi.Bütün işlerimizi planlayıp alışveriş yapabilir,sanatsal etkinliklere katılabiliriz.Havadaki aşk kokusu artabilir.Duygularımızın yükseldiği bu gün aşk ilişkilerini gözden geçirebiliriz.

Kavuşuma iyice yaklaşmış olan Venüs/Jüpiter ikilisi bugün Neptün'le harika bir etkileşim içinde olacak.Bu etkileşim bizi dünyaya pembe gözlüklerle bakmamızı sağlayacak. Öz güvenimizi artırırken Başarı ve saygınlık kazanmamız için bize destek olacaklar.

Güzellik duygusu ve romantizm özlemimiz artacak.Rüya gibi bir aşk getirebilir bize bu etkileşim. Hayallerin pratik gerçeklerle birbirine karıştığı bir dönemdir.Aşk hayatımızda aşırı hisli davranabiliriz. Karşımızdakileri daha güçlü görme eğilimindeyiz. Bu yüzden bu kişilerden hemen etkilenebiliriz. Çıkmayı düşündüğümüz veya çıktığımız seyahatler güzel geçer. Romantiklik ve duygusallık öne planda olduğu bir zaman dilimi yaşayacağız hep beraber.

Akşam saatlerinde netleşecek olan Merkür/Neptün kare açısı biraz kafamızı karıştıracak.Hayalle gerçek birbirine girebilir.Bu sebepten karar almak için iyi bir zaman dilimi olmayacak.Önemli kararları başka bir güne ertelemek yararımıza olacaktır. Çünkü kafamız karışacağı için çabuk kandırılmaya açık olacağız.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder