13 Kasım 2017 Pazartesi


Haftaya iki iyicil gezegen Jüpiter ve Venüs'ün kavuşumu ile başladık.Etkisi bütün hafta sürecek olan bu kavuşum kişisel haritalarımızda hayatımızın hangi konusuna denk geliyorsa o konularda bize mutluluk yaşatacaklar.Genel anlamda bakarsak aşkta mutluluğu yakalayabiliriz. Cana yakınlık ve çekicilik özelliklerimiz ön planda olacaktır. Kendimizi çevremize veya insanlara sevdirebiliriz ve uyumlu ilişkiler kurabiliriz. Sanatsal başarı elde edebiliriz.. Hediyeler alabilir ya da nişan veya evliliğe ilk adımları atabiliriz. Zaman açısından bunlar için uygun bir dönemdeyiz. Giyecek ve mücevher alışverişi için uygun bir zaman. Sosyal ilişkilerimizin gelişmesi mümkündür. Sahip olma arzumuz birden yoğunluk kazanacak. İkili ilişkilerimizi genişletmek ve yeni ikili ilişkilere girmek için iyi bir dönemdeyiz. Mutlu bir hafta olacak.

Ay bugün Başak burcunda.Hafta başı için bu iyi bir durum.İşlerimizi ivedilikle bitirebiliriz.Ay/Chiron ters açısı bugün duygusal açıdan yara almaya çok açık olduğumuzu gösteriyor.Bu gün biraz kendimizi korumaya ihtiyacımız olacak duygusal açıdan.

Ay/Güneş Ve Ay/Plüto olumlu açıları gün boyunca aktif olacak.Bize canlılık ve enerji getirecek olan bu açıları haftaya başlarken iyi kullanırsak bütün haftayı iyi bir şekilde planlayıp şekillendirebiliriz.

 Akşam netleşecek olan Ay/Satürn kare açısı biraz yalnız kalma isteğimizi artıracak.İçe kapanma ,suskun olma,çevreye yabancılaşma gibi etkileri olan bu durum gecemize biraz hüzün katacak maalesef.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder