9 Kasım 2017 Perşembe

Herkese benden kocaman bir Günaydın.......

Şu saatlerde Ay Yengeçte ilerliyor olsada 15:30 gibi Aslan burcuna geçmiş olacak.Bu sırada Ay'ın kesinleşen bir açısı olmayacak.Önemli işlerimizi mümkünse Ay Aslan burcuna geçiş yapınca yapalım lütfen.

Ay'ın Aslan burcunda olması daha çok kendimizi gösterme isteğimizi tetikler.Aşk ,uyum ,zerafet ön planda olur bu günlerde.Sahnede olmayı severiz.

Güneş/Plüto arasında bugün kesinleşen sekstil açı tamda Ay Aslandayken insanları etkileme arzumuzu çoğaltacak.Otorite konumundaki insanlarla iyi ilişkiler içinde olacağımız bir gün.Bu gücümüzüde sonuna kadar keyifle kullanacağız.İnsan ilişkilerinin sıcak,yoğun ve naif olduğu bir gün.

Günün ilk yarısında özellikle kadın figürleri ile fikir çatışmaları yaşayabiliriz.Dedikodunun yoğun olduğu bir gün olacak.Duyduğumuz haberlerin doğruluğunu araştırmakta fayda var derim.Gece saatlerinde Ay/Merkür arasında harika bir açı oluşacak.Duygularımızı karşımızdaki insanlara anlatmak için harika bir zaman dilimine gireceğiz.Gece yeni insanlarla tanışıp yeni sohbet ortamlarına girebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder