8 Kasım 2017 Çarşamba


Ay Yengeç burcundaki seyahatine devam ediyor bugün.Bizimde önceliğimiz ailemiz,evimiz,bize huzur veren ortamlar olacaktır.Yardımseverliğimiz,fedakarlığımız bu günlerde artar.Bu da aslında bizi biraz güvensiz hissettirir.Evde yemek yapmak bu dönemin en güzel sakinleşme şeklidir.Aile ile zaman geçirme evde olma bize güven verir.Bu konum mide sorunlarına sebep olur.Bugünlerde fazlaca mide yanması yaşayabiliriz.

Ay/Güneş arasında oluşan olumlu açının enerjisi gün boyunca yanımızda olacak.Bu hayat enerjimizi artırır.Konulara ve insanlara sevgiyle yaklaşmamızı sağlar.Süpriz misafirler hoş hediyeler getirebilir bize.

Ay/Plüto ters açısı gün içinde canımızı biraz sıkacak gibi duruyor.Buradaki en büyük problem sorunları içimize atmaktır.Dışa yansıtamadığımız sorunlar içimizde bizi yer bitirir.Bugün kendimizi gergin patlama noktasına gelmiş gibi hissedeceğiz bir çok konuda.

Plüto açısının gerginliğini Neptün'ün nazik yaklaşımları ile yenebiliriz bugün.Neptün'ün pozitif enerjisi bugün her ne olursa olsun sakin kalmamızı sağlayacak.Olaylara pozitif bir anlayışla yaklaşacak ve çözeceğiz.

Venüs bugün Akrep burcuna giriş yaptı.Güzellik,Aşk,Zerafet gezegeni Venüs tutkulu Akrepte 1 Aralığa kadar kalacak.. Akrep burcu ilişkiler­ de temkinli ve ihtiyatlı olmayı, sevdiği şeylere tutkuyla bağlanmayı temsil eder. Venüs’ün buradaki yerleşimi, diğer kişileri fazlasıyla sahiplenmeye, kıskanmaya, tutkularına yenik düşmeye sebep olacak . Bu yerleşim, gizemli bir çekiciliğe işaret eder arkadaşlar. Beğeni duyulan şeyler ve kişiler, daha sonra nefret edilebilirler. Kıskançlık ve sahiplenme belirgin bir şe­kil de kendini gösterecek bu dönemde. Aşkı da nefreti de çok güçlü yaşayacağız. Kin tutma eğilimi gösterebiliriz.Genel olarak uyumlu gözüksek de, inatla kendi bildiklerimizde ısrar edeceğiz.Bu dönemi özellikle ilişkilerde ortalığı savaş alanına çevirmeden geçirmeye çalışalım.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder