7 Kasım 2017 Salı


Salı gününe Ay İkizler burcunda başladık ama Ay 14:00 den itibaren Yengeç burcuna geçecek.Sabah saatlerinde her ne kadar Ay/Satürn sertliğinin oluşturduğu kendini güvensiz hissetme durumu bu saatlerde hafiflemeye başladı.Ay da Yengeç burcuna geçtikten sonra kendimizi daha güvende ve huzurlu hissedeceğiz.

Ay/Venüs arasında oluşacak olan muhteşem açı gün boyunca kendimizi oldukça keyifli hissetmemizi sağlayacak.Alış veriş yapmak pahalı şeyler almak çok hoşumuza gidecek.Bir de arkadaşlarla iyi vakit geçirmek için harika bir gün olacak.

Akşam saatlerinde kesinleşecek ve bütün gece devam edecek olan Ay/Jüpiter üçgen açısı Ay/Venüs ikilisine eşlik edecek.Keyfimizi ve mutluluğumuzu çoğaltacak bu durum.Oldukça iyimser ve ılımlı bir ruh haline bürüneceğiz.Kısacası seveceğiz sevileceğiz.Yani herşeyi abartarak yapacağız.

Akşam arkadaş dost sohbetleri ,beklenmeyen süpriz misafirler ,Yengeç burucunun etkisiyle harika sofralar kurulacak harika sohbetler edilecek.Tadını çıkarın amaaaa fazla yemeyin.Jüpiter aşırı yeme isteği verir herşeyi kararında yapmaya çalışın lütfen. Musmutlu bir gün olsun.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder