28 Eylül 2017 Perşembe


Ay gün boyunca Oğlak burcunda seyahat edecek.Disiplinli,soğuk ve biraz hoşgörüden uzak bir gün olacak bugün.Ay/Güneş arasındaki kare açı keyifsiz saatlere işaret ediyor.Ancak bu açı birkaç saat sürdüğü için sorun uzun sürmeyecek.

Dün bahsettiğim Jüpiter/Uranüs arasındaki ters açı bugün tepe noktaya ulaşıyor.Buda olağan dışı beklenmedik olaylara gebe bir günü gösteriyor bize.Ani gelişmelere ve olayların ani büyümesine hazırlıklı olmak lazım.

Merkür/Chiron ters açısı devam ediyor.Konuşmalara dikkat insanları yaralayabiliriz.Tabi bizde yaralanabiliriz.Kavgaya girmemek,polemiklerden uzak durmak bizim yararımıza olur.

Ay/Venüs arasındaki üçgen açı özellikle öğleden sonra hayatımıza hareket getirecek.Keyifli zaman geçirtecek bize bu ikili.Bu aynı zamanda alışveriş yapmak içinde çok uygundur.Zevk ve uyum tepede olur.

Retro da olan Plüto bugün durağanlaşıyor. 3 Ekimde düz harekete geçecek olan Plüto Hayatımızın hangi evresini etkiliyorsa o konulardan değişim yapmaya başlayacağız tekrar.Kötüyü iyiye çevirmeniz dileğiyle.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder