29 Eylül 2017 Cuma


Haftanın son iş gününe Ay Oğlak burcunda başladık ve gün boyunca Oğlak etkisini hissedeceğiz.Çalışmak ve işleri toparlamak için bugün Ay bizim yanımızda olacak.Özellikle kişisel kazançlar konusunda biraz şanslı bir gün diyebilirim.

Ay/Plüto kavuşumunun etkili olduğu öğleden önce karar almamız gereken konular var ise bize oldukça destek veriyor olacak.Önderlik yapmak içinde içimizde güzel bir güç hissedeceğiz.


Plüto/Mars arasında netleşmek üzere olan üçgen açı hırslarımızı ve gücümüzü artırıyor. Fiziksel ve ruhsal olarak bize artı güç veriyor.Bu güçle başaramayacağımız iş yok gibi.Bunu iyi kullanmak gerek arkadaşlar.

Ay/Chiron arasında akşam saatlerinde oluşacak altmışlık açı özellikle duygusal açıdan kendimizi ve çevremizi şifalandıracak bir ruh hali içinde olacağımızı gösteriyor.Kendimize ve çevremize iyi davranmak bize iyi gelecek.Aynı saatlerde Ay/Uranüs arasında oluşacak olan kare açı acelecilik getirirken dikkat dağınıklığına sebep olacak.Uyku saatlerine denk gelmesi yararımıza olacak gibi.

Hafta sonu daha rahat ve huzurlu olacak.Açılar onu gösteriyor.İyi bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder