27 Eylül 2017 Çarşamba


Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba.İş yoğunluğu , taşınma derken anca fırsat buldum.

Güne Ay Yay burcunda başladık.Akşam 19:40 dan sonra Oğlak burcuna geçecek.O saate kadar eğitim,seyahat,ön planda fakat netlik olmayacak.Akşam saatlerine hem olaylar hem işler netleşmeye ve çözümlenmeye başlayacak.

Bu hafta gökyüzünün gerginliği hepimize yansıyor.Jüpiter-Uranüs arasındaki ters açı özgürlük  ve bağımsızlık isteğimiz yoğunluk kazanıyor. Saygısızlık yapabilir ya da saygısızlığa uğrayabiliriz bu günlerde. Uyumsuzluk ve anlaşmazlıklar öne çıkıyor. Kanuni zorluklar çıkabilir. Heyecan ve ruhsal gerginliklerle dolu bir hafta geçiriyoruz maalesef.

Merkür/Chiron arasında bulunan ters açı sözlerimize dikkat etmemizi yoksa işin sonunda yara alabileceğimizi anlatıyor.İletişim kurduğumuz herkese karşı daha saygılı ve anlayışlı olmalıyız.Yoksa hem yaralanırız hem karşı tarafı yaralayabiliriz.

Satürn/Merkür arasındaki kare açı işlerde gecikmelere sebebiyet verirken zor bir çalışma ortamı yaratıyor bize.Bu açı baş bölgemizde ağrı ,konuşma ve işitmede bize sorunlar yaratabilir arkadaşlar biraz dikkat edelim sinirleri germemeye lütfen.

Öğle saatlerinde Ay/Jüpiter arasında oluşacak altmışlık açı hayat akışımızı daha kolay ve akışkan hale getirecek.Daha sakin ve daha huzurlu olacağız.İnşallah :) 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder