21 Kasım 2017 Salı


Salı gününe Ay Oğlak burcunda başladık.Ciddi, kararlı ve disiplinli, gerçekçi ve ayakları yere sağlam basan bir gün geçireceğiz. İş, ödemeler ve para ile ilgili planlarımızda daha kolay çözümler üreteceğiz bu gün.Plan ve programımızı yaparken daha net ve kararlı davranabilir, yapılması gereken işleri daha hızlı ve pratik bir biçimde halledebiliriz. Disiplin ve organizasyon gerektiren işlerimize daha kolay konsantre olabilir ve daha hızlı hareket edebiliriz bu gün.

Öğleden sonra Venüs/Plüto arasında oluşacak altmışlık açı arzu ve isteklerimizi yükseltecek.Cazibemizi yükselten bu açı aşk hissimizi de yükseltecek.Bu durumda yeni başlangıçlar için bize cesaret verecek.Düşüncelerimizi fanatikliğe çevirmediğimiz sürece sıkıntı yaşamayacağız.

Gün boyunca etkin olacak olan Mars/KAD altmışlık açısı grup çalışmalarını destekleyecek.Birlikteliği güçlendiren bu açı arkadaşlık ve dostluk duygularımızı okşayacak.Çevremizdeki insanlarla sıkı bir iş birliği içine sokacak bizi.Gruplarla çalışmak,gruplarla eğlenmek her zamankinden daha keyifli gelecek bize.Arkadaşlara zaman ayırma zamanı diyebiliriz buna.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder